Modern Sözlükbilimi Araştırmaları Lisansüstü Öğrencileri için TÜBİTAK Destekli Kış Kursu
11.02.2018
Öne çıkan görsel
  • 1
  • 35
  • 1036
  • 3994
  • 134582

ESOGÜ Sözlükbilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği Modern Sözlükbilimi Araştırmaları Lisansüstü Öğrencileri için TÜBİTAK destekli Kış Kursu 8-10 Şubat 2018 tarihleri arasında ESOGÜSEM'de gerçekleştirildi. SÖZMER Müdürü Prof. Dr. Erdoğan BOZ koordinatörlüğündeki etkinlikte Prof. Dr. Paşa YAVUZARSLAN, Doç. Dr. Bülent ÖZKAN, Doç. Dr. Ender ATEŞMAN, Yrd. Doç. Dr. Mehmet GÜRLEK, Yrd. Doç. Dr. Tahir TAHİROĞLU ve Dr. Ferdi BOZKURT sözlükbilim, derlemdilbilim ve terimbilim alanında teorik ve uygulamalı ders verirken Dr. Fatih DOĞRU, Dr. Ezgi ASLAN ve Öğr. Gör. Bilge GÖKTER GENÇER sözlükbilimi terminolojisi, sözlükleri oluşturan yapılar ve sözlüklerde tanımlama ilkeleri hakkında seminer verdiler.