Seminer (I)-Sözcük Türleri I
14.10.2018

SÖZMER Müdürü Prof. Dr. Erdoğan BOZ'un açış konuşması ile başlayan ve 29.09.2018 tarihinde birincisi düzenlenen Sözcük Türleri I seminerinde, öncelikli olarak sözcük türlerinin tanım ve tasnifi üzerine tartışıldıktan sonra sırası ile adlar (Dr. Öğr. Üy. Nazmi ALAN/Afyon Kocatepe Üniversitesi), sıfatlar (Dr. Öğr. Üy. Bayram ÇETİNKAYA/Afyon Kocatepe Üniversitesi), adıllar (Doç. Dr. Özgür AY/Uşak Üniversitesi), belirteçler (Prof. Dr. Ahmet AKÇATAŞ/Uşak Üniversitesi), bağlaçlar (Dr. Öğr. Üy. Serdar KARAOĞLU/Afyon Kocatepe Üniversitesi), ünlemler (Arş. Gör. Dr. Fatih DOĞRU/Eskişehir Osmangazi Üniversitesi), eylemler (Öğr. Gör. Dr. Ezgi ASLAN/Anadolu Üniversitesi), yardımcı eylemler (Arş. Gör. Dr. Duygu KAMACI GENCER/Eskişehir Osmangazi Üniversitesi) ve pekiştireçler (Dr. Öğr. Üy. Bilal UYSAL/Afyon Kocatepe Üniversitesi) üzerinde duruldu. Seminer, katılım belgesi takdimi ile sona erdi.