II. Uluslararası Sözlük Bilimi Sempozyumu
8.11.2015
Öne çıkan görsel

II. Uluslararası Sözlük Bilimi Sempozyumu İstanbul Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi

3-4 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümü'nün ev sahipliğini yaptığı sempozyuma yurtiçi ve yurtdışından birçok araştırmacı katıldı. Açılış konuşmasını  "Challenges to lexicography in the digital era. the point of view of the function theory" başlıklı bildirisi ile yapan Prof. Dr. Sven Tarp dinleyicilere elektronik sözlükler hakkında önemli bilgiler sundu.

Prof. Dr. Sven Tarp

Merkez müdürümüz Prof. Dr. Erdoğan Boz ve doktora öğrencilerinin de bildiri ve poster sunumlarıyla katıldığı sempozyumda araştırmacılar elektronik, tarihi, genel sözlükler üzerine bildirilerini sundular.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Doktora Öğrencileri Poster Sunumları

Sempozyum kapanışında III. Uluslararası Sözlük Bilimi Sempozyumu'na Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yapmasına karar verildi.

Merkez müdürümüz Prof. Dr. Erdoğan BOZ ve doktora öğrencileri